Warm en koud buffet
Schitterend opgemaakte buffetten in verschillende stijlen. Onze buffetten worden altijd inclusief borden, bestek, servetten en alle benodigde (opschep)materialen geleverd. De warme gerechten leveren wij warm en klaar voor gebruik af. Onze bezorger zorgt ervoor dat het buffet op de door u gewenste plaats netjes wordt opgesteld in de benodigde warmhoudapparatuur. Hierna legt onze bezorger alles uit over het buffet en spreekt met u een moment af om de spullen weer onafgewassen op te halen.
Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond
Bourgondisch buffet
Koude gerechten
- Rijkelijk opgemaakte rundvleessalade met diverse vleessoorten en luxe garnering
- Carpacciosalade met pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola
- Brabantse plaatham met honingmeloen
- Pastasalade met gerookte zalm, zongedroogde tomaat en crème fraîche
- Mexicaanse pannekoekjes met avocado en tomaat
Warme gerechten
- Runderstoofpotje met grove groenten
- Gepekelde varkensrack met bospaddestoelensaus
- Tongfilet met tomatenconcassé
- Haricot verts met sjalot en paprika
- Aardappelgratin
- Witte rijst met kruidenolie en abrikoos
Bijgerechten
- Stokbrood met kruidenboter
Buffet “Wereldwijd”
Koude gerechten
-Plank met diverse Spaanse ham- en worstsoorten
- Salade met ossenhaas, teriyaki, taugé en cashewnoten
- Aardappelsalade met buikspek en bosui
- Groene salade met Noorse garnalen, komkommer en yoghurtdressing
- Salade Caprese met buffelmozzarella, pomodori en basilicum
Warme gerechten
- Kalfssukade met mosterdjus
- Gestoofde kippendijen in rodewijnsaus
- Zeeuws vispannetje
- Kruidige Texaanse aardappels
- Groentelasagna met courgette, aubergine en paprika
- Couscous met diverse groenten
Bijgerechten
- Stokbrood met kruidenboter
Buffet vis
Koude gerechten
- Gerookte zalm op Vlaamse wijze
- Rijkelijk opgemaakte zalmsalade met luxe garnering
- Plateau met diverse gerookte vissoorten, schaal- en schelpdieren
- Salade van garnaal en rivierkreeft
- Krabsalade
Warme gerechten
- Visschotel met zalmfilet en gambas op venkel en tomaat
- Papillotte van witvis met witte wijn en citrus
- Tongfilet met dillesaus
- Gepofte krieltjes in schil
- Tagliatelle met groene kruiden
Bijgerechten
- Stokbrood met kruidenboter
Buffet vlees
Koude gerechten
- Rijkelijk opgemaakte rundvleessalade met diverse vleessoorten en luxe garnering
- Plateau met diverse ham- en worstsoorten
- Salade met ossenhaas, teriyaki, taugé en cashewnoten
- Gerookte runderribeye met Parmezaanse kaas en truffelcrème
- Patésoorten met rode vruchtencompote
Warme gerechten
- Beenham met honing-mosterdsaus
- Brabants runderstoofpotje
- Gegrilde kippenpoot
- Gepekelde varkensrack
- Gebakken bospaddestoelen
- Haricot verts ingerold in spek
- Gepofte krieltjes
- Aardappelpuree
Bijgerechten
- Stokbrood met kruidenboter
Frans buffet
Koude gerechten
- Salade Nicoise met tonijn
- Geitenkaas met walnoten en pesto
- Gerookte eendenborstfilet met rode uiencompote
- Jambon Cru, Franse ham met tomatendressing
Warme gerechten
- Gestoofde kip in rode wijnsaus
- Boeuf Bourguignonne
- Quiche met zalm
- Pommes gratin
- Puree met tuinkruiden
- Groenteratatouille
- Witlof met Bechamelsaus
Bijgerechten
- Baguette met kruidenboter
Grieks buffet
Koude gerechten
- Griekse salade met feta, tomaat en olijven
- Griekse gehaktballetjes met munt en knoflook
- Groene salade met geitenkaas en vijgen
- Tonijnsalade
- Tzatziki
Warme gerechten
- Gegrilde baarsfilet met groene kruiden en citrus
- Gegrilde kipspiesjes
- Kofte
- Gyros met pitabroodje
- Griekse rode rijst
- Gegrilde aubergine
- Griekse aardappels uit de oven
Bijgerechten
- Pitabrood en Turks brood
- Hummus en tapenade
Italiaans buffet
Koude gerechten
- Salade Caprese met buffelmozzarella, pomodori en basilicum
- Gemarineerde olijven
- Vitello Tonato, lichtgebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
- Carpacciosalade met pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola
- Pastasalade met gerookte zalm, zongedroogde tomaat en crème fraîche
Warme gerechten
- Tagliatelle met pestosaus, kippendijen en bospaddestoelen
- Lasagna Bolognese met gehakt en groenten
- Tongfilet met tomatenconcassé
- Aardappels in schil met rozemarijn en zeezout
- Gegrilde groenten met kruidenolie
Bijgerechten
- Italiaans brood met diverse dips
Luxe koud en warm buffet
Koude gerechten
- Rijkelijk opgemaakte zalmsalade met diverse vissoorten en luxe garnering
- Groene salade met Noorse garnalen, komkommer en yoghurtdressing
- Serranoham met meloen
- Salade met gerookte kipfilet en knoflookdressing
- Salade Nicoise met tonijn
- Salade van Hollandse spinazie met geitenkaas, spek en balsamico
Warme gerechten
- Stoofpotje van Hollands rundvlees
- Varkenshaas met bospaddestoelensaus
- Kabeljauwfilet met witte wijnsaus
- Gegratineerde witlof
- Gegrilde groenten met tijm
- Aardappelgratin
- Gele rijst met kruidenolie
Bijgerechten
- Diverse luxe broodsoorten met roomboter, olijfolie en zeezout
Mediterraans buffet
Koude gerechten
- Rijkelijk opgemaakte zalmsalade met diverse vissoorten en luxe garnering
- Caesarsalade met gerookte kip, Parmezaanse kaas en Caesardressing
- Diverse patésoorten en charcuterie met vijgenchutney
- Salade met rucola, peer, walnoot en balsamicodressing
- Vitello Tonato, lichtgebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Warme gerechten
- Varkenshaas met tijmjus
- Rollade van kalkoen met Serranoham en pesto
- Zalmfilet op roomprei
- Kleurrijke Italiaanse groenten
- Gepofte krieltjes
- Risotto met bospaddestoelen
Bijgerechten
- Luxe brood met diverse dips