Warm en koud buffet

Schitterend opgemaakte buffetten in verschillende stijlen. Onze buffetten worden altijd inclusief borden, bestek, servetten en alle benodigde (opschep)materialen geleverd. De warme gerechten leveren wij warm en klaar voor gebruik af. Onze bezorger zorgt ervoor dat het buffet op de door u gewenste plaats netjes wordt opgesteld in de benodigde warmhoudapparatuur. Hierna legt onze bezorger alles uit over het buffet en spreekt met u een moment af om de spullen weer onafgewassen op te halen.

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Bourgondisch buffet

24,00
Koude gerechten - Rijkelijk opgemaakte rundvleessalade met diverse vleessoorten en luxe garnering - Carpacciosalade met pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola - Brabantse plaatham met honingmeloen - Pastasalade met gerookte zalm, zongedroogde tomaat en crème fraîche - Mexicaanse pannekoekjes met avocado en tomaat Warme gerechten - Runderstoofpotje met grove groenten - Gepekelde varkensrack met bospaddestoelensaus - Tongfilet met tomatenconcassé - Haricot verts met sjalot en paprika - Aardappelgratin - Witte rijst met kruidenolie en abrikoos Bijgerechten - Stokbrood met kruidenboter

Buffet “Wereldwijd”

25,00
Koude gerechten -Plank met diverse Spaanse ham- en worstsoorten - Salade met ossenhaas, teriyaki, taugé en cashewnoten - Aardappelsalade met buikspek en bosui - Groene salade met Noorse garnalen, komkommer en yoghurtdressing - Salade Caprese met buffelmozzarella, pomodori en basilicum Warme gerechten - Kalfssukade met mosterdjus - Gestoofde kippendijen in rodewijnsaus - Zeeuws vispannetje - Kruidige Texaanse aardappels - Groentelasagna met courgette, aubergine en paprika - Couscous met diverse groenten Bijgerechten - Stokbrood met kruidenboter

Buffet vis

26,00
Koude gerechten - Gerookte zalm op Vlaamse wijze - Rijkelijk opgemaakte zalmsalade met luxe garnering - Plateau met diverse gerookte vissoorten, schaal- en schelpdieren - Salade van garnaal en rivierkreeft - Krabsalade Warme gerechten - Visschotel met zalmfilet en gambas op venkel en tomaat - Papillotte van witvis met witte wijn en citrus - Tongfilet met dillesaus - Gepofte krieltjes in schil - Tagliatelle met groene kruiden Bijgerechten - Stokbrood met kruidenboter

Buffet vlees

25,00
Koude gerechten - Rijkelijk opgemaakte rundvleessalade met diverse vleessoorten en luxe garnering - Plateau met diverse ham- en worstsoorten - Salade met ossenhaas, teriyaki, taugé en cashewnoten - Gerookte runderribeye met Parmezaanse kaas en truffelcrème - Patésoorten met rode vruchtencompote Warme gerechten - Beenham met honing-mosterdsaus - Brabants runderstoofpotje - Gegrilde kippenpoot - Gepekelde varkensrack - Gebakken bospaddestoelen - Haricot verts ingerold in spek - Gepofte krieltjes - Aardappelpuree Bijgerechten - Stokbrood met kruidenboter

Frans buffet

25,00
Koude gerechten - Salade Nicoise met tonijn - Geitenkaas met walnoten en pesto - Gerookte eendenborstfilet met rode uiencompote - Jambon Cru, Franse ham met tomatendressing Warme gerechten - Gestoofde kip in rode wijnsaus - Boeuf Bourguignonne - Quiche met zalm - Pommes gratin - Puree met tuinkruiden - Groenteratatouille - Witlof met Bechamelsaus Bijgerechten - Baguette met kruidenboter

Grieks buffet

21,00
Koude gerechten - Griekse salade met feta, tomaat en olijven - Griekse gehaktballetjes met munt en knoflook - Groene salade met geitenkaas en vijgen - Tonijnsalade - Tzatziki Warme gerechten - Gegrilde baarsfilet met groene kruiden en citrus - Gegrilde kipspiesjes - Kofte - Gyros met pitabroodje - Griekse rode rijst - Gegrilde aubergine - Griekse aardappels uit de oven Bijgerechten - Pitabrood en Turks brood - Hummus en tapenade

Italiaans buffet

25,00
Koude gerechten - Salade Caprese met buffelmozzarella, pomodori en basilicum - Gemarineerde olijven - Vitello Tonato, lichtgebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise - Carpacciosalade met pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola - Pastasalade met gerookte zalm, zongedroogde tomaat en crème fraîche Warme gerechten - Tagliatelle met pestosaus, kippendijen en bospaddestoelen - Lasagna Bolognese met gehakt en groenten - Tongfilet met tomatenconcassé - Aardappels in schil met rozemarijn en zeezout - Gegrilde groenten met kruidenolie Bijgerechten - Italiaans brood met diverse dips

Luxe koud en warm buffet

26,00
Koude gerechten - Rijkelijk opgemaakte zalmsalade met diverse vissoorten en luxe garnering - Groene salade met Noorse garnalen, komkommer en yoghurtdressing - Serranoham met meloen - Salade met gerookte kipfilet en knoflookdressing - Salade Nicoise met tonijn - Salade van Hollandse spinazie met geitenkaas, spek en balsamico Warme gerechten - Stoofpotje van Hollands rundvlees - Varkenshaas met bospaddestoelensaus - Kabeljauwfilet met witte wijnsaus - Gegratineerde witlof - Gegrilde groenten met tijm - Aardappelgratin - Gele rijst met kruidenolie Bijgerechten - Diverse luxe broodsoorten met roomboter, olijfolie en zeezout

Mediterraans buffet

24,00
Koude gerechten - Rijkelijk opgemaakte zalmsalade met diverse vissoorten en luxe garnering - Caesarsalade met gerookte kip, Parmezaanse kaas en Caesardressing - Diverse patésoorten en charcuterie met vijgenchutney - Salade met rucola, peer, walnoot en balsamicodressing - Vitello Tonato, lichtgebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise Warme gerechten - Varkenshaas met tijmjus - Rollade van kalkoen met Serranoham en pesto - Zalmfilet op roomprei - Kleurrijke Italiaanse groenten - Gepofte krieltjes - Risotto met bospaddestoelen Bijgerechten - Luxe brood met diverse dips

Oosterse rijsttafel

20,00
Warme gerechten - Bami Goreng met ei, ham en groenten - Nasi Goreng met ei, ham en groenten - Foe Yong Hai, omelet in tomatensaus - Babi ketjap, krokante varkensreepjes in ketjapsaus met Oosterse groenten - Kipsatéspiesjes in satésaus Bijgerechten - Kroepoek - Atjar - Sambal

Oud Hollandsch stamppottenbuffet

18,00
Stamppotten - Hutspot met winterpeen en ui - Andijviestamppot - Zuurkoolstamppot Vleessoorten - Slagersrookworst - Speklap - Gehaktbal Garnituren - Verse vleesjus - Mosterd - Tafelzuren - Gefrituurde uitjes

Stamppottenbuffet “Net even anders”

20,00
Stamppotten - Spruitenstamppot met crème fraîche - Rucolastamppot met paprika - Licht pittige spitskoolstamp Vleessoorten - Gehaktbrood met truffel - Sukade - Langzaam gegaard buikspek Garnituren - Verse vleesjus - Mosterd - Tafelzuren - Gefrituurde uitjes